Mitä asiakkaani sanovat

Alla esimerkkejä asiakkaitteni kokemuksista kanssani.

joni-joonas-honkanen-3

”Olen työskennellyt nyt vuoden Benedictuksen kanssa coachingin parissa ja yhteistyömme on sujunut erinomaisesti. Prosessi on ollut poikkeuksetta tavoitteellista ja edennyt suuntaan, jota en lähtötilanteessa olisi osannut itse odottaa, joka on ollut pelkästään positiivinen asia kannaltani.

Voin lämpimästi suositella Benedictuksen coaching osaamisen hyödyntämistä kenelle tahansa vahvaa kehitystä/tukea työssään kaipaavalle. Näin yrittäjän roolissa hyöty on ollut merkittävä.”

Joni-Joonas Honkanen, CCO @ Bookers Group

Niko Kivela

”Benedictus coachasi minua ja meidän tiimiämme, kun olimme jumissa tiimin sisäisten yhteensopimattomuuksien vuoksi. Opimme ja kasvoimme siinä paljon niin tiiminä kuin yksilöinä ja lopulta, kun tilannekin alkoi purkautua aloimme saamaan aikaan myös parempia tuloksia. Benedictus sai nopeasti tiimin luottamuksen puolelleen osallistavalla, huomioon ottavalla ja perusteellisella toiminnallaan ja auttoi tiimiä määrittämään uudelleen sen vision, toimintatapoja kuin myös sen sisäisen kokoonpanon.

Benedictuksen tapa toimia sai tiimin itse oivaltamaan kipupisteensä ja keksimään myös ratkaisut siihen. Hänen tuoma coachin rooli on jotain, mitä yrityksissä ei ymmärretä tarvitsevan mutta kun hän on paikalla, ymmärretään että hänet olisi pitänyt pyytää paikalle jo paljon aikaisemmin.”

Niko Kivelä, Lead Developer @ Finnair

%d bloggaajaa tykkää tästä: