Miten minulta ostetaan coachingia

Jos harkitset coachingia itsellesi tai organisaatioonne, niin ota minuun yhteyttä puhelimitse tai sähköpostitse. Numeroni on 045 6388 013 ja osoitteeni info@benedictusagren.com
Hinnasto ja palvelumalli on tämän sivun lopussa.

Coachingia sinulle itsellesi

Autan sinua kahdenkeskisesti sinulle tärkeän aiheen kanssa. Ensin tapaamme, tutustumme ja hahmotamme yhdessä tarvettasi. Arvioimme coachingin sopivuutta tarpeeseesi ja sitä, olenko minä sinulle sopiva coach. Sitten suunnittelemme missä tapaamme ja milloin. Yleensä ensimmäisen varsinaisen coaching-istunnon yhteydessä hahmottuu paremmin miten arvioimme edistymistä ja mistä tiedämme milloin olemme valmiit.

Teen sopimuksia sekä kahden kesken että työnantajan kanssa. Jos työnantajasi maksaa, niin coaching-suhde usein aloitetaan miettimällä coachingin tavoitetta siten, että esimiehesi osallistuu keskusteluun (paitsi jos olet itse organisaatiosi ylin esimies). Usein myös mietimme yhdessä esimiehesi kanssa miten arvioimme edistystä ja sovimme arviointitapaamisia. Esimiehen mukanaolon tarkoitus on saattaa yhteen sinun omia tavoitteitasi ja työnantajan tavoitteita. Esimiehen mukanaolo myös tuo työnantajalle läpinäkyvyyttä luottamuksellisen coaching-suhteen toimivuuteen. (Huomaa, että coach ei luottamuksellisuudesta johtuen voi kertoa mitään istuntojen sisällöstä.)

img_8094

Coachingia organisaatioonne

Coaching on vuorovaikutteista työskentelyä, jossa coach auttaa coachattavaa pääsemään sovittuihin tavoitteisiin. Coachingin avulla voidaan saada aikaan muutoksia ihmisten toiminnassa ja sitä kautta organisaatiossa ja sen tuloksissa.

Kun tulen organisaatioonne, niin keskustelemme ensin tunnistetusta tarpeesta ja siitä, miten eri ihmiset liittyvät siihen. Muodostamme kuvan siitä, kenelle coachingia kannattaa tarjota ja minkälainen coaching-ohjelma tarvittaisi. Tässä yhteydessä on hyödyllistä puhua strategioista, kehitysohjelmista ja tavoitteista, joihin coaching-ohjelman päämäärät olisi relevanttia kytkeä.

img_8410

Hinnoittelu ja palvelumalli

Coachingin ostaminen minulta etenee seuraavasti:

Ensitapaaminen on tutustumistapaaminen, jossa keskustellaan coachingin tarpeesta ja mietitään oikeaa ratkaisua. Tämä ei maksa mitään.

Ensimmäinen varsinainen coaching-istunto maksaa 80 €. Tämä ei riipu siitä, ostatko yhden istunnon vai useamman.

Toinen ja kolmas coaching-istunto maksavat kukin 230 € (jos istunnon pituus on 60 min) tai 290 € (jos istunnon pituus on 90 min).

Tyytyväisyystakuu koskee kolmea ensimmäistä istuntoa. Jos viimeistään kolmannen istunnon myötä toteat, että coachattavanani oleminen on ollut turhaa etkä halua jatkaa, niin saat rahat takaisin.

Coaching-kumppanuudessa istuntoja on useampia ja kumppanuus voi kestää kauankin, jos kyse on isosta kasvuprosessista. Neljännestä istunnosta lähtien hinta on 200 € (jos istunnon pituus on 60 min) tai 260 € (jos istunnon pituus on 90 min).

Hinnat eivät sisällä ALVia.

Istuntojen lukumäärää hahmotellaan heti ensitapaamisella. Tarvittavasta istuntojen määrästä voi saada jo heti alussa melko hyvän käsityksen ja on mahdollista sopia tarkka lukumäärä. Toisaalta coaching on luonteeltaan sellaista, että se paljastaa asiota ja suunnitelmat saattavat muuttua. Voi olla, että tarvitaankin useampi istunto, tai voi olla, ettei tarvitakaan kaikkia sovittuja istuntoja. Coachingia suunnitellessa huomioidaan realiteetit ja laaditaan sinulle ja yrityksellesi parhaiten soveltuva suunnitelma.

Coaching-kumppanuudessa kannustan asiakkaitani tuotetun arvon mukaiseen laskutusmalliin: Jos asiakas kokee istunnon tuottaneen odotettua enemmän hyötyä, niin hän maksaa enemmän, ja päinvastaisessa tapauksessa vähemmän. Tämä antaa minulle ylimääräisen kannustimen ponnistella arvontuoton kasvattamiseksi. Pystyn myös sen avulla konkreettisesti arvioimaan työni onnistumista.

Useimmiten coachingin maksaa työnantaja tai oma yritys. Jos maksat omasta rahapussistasi, niin voimme neuvotella hinnoista. On selvää, että yksityishenkilön rahapussissa coachingin ostaminen tuntuu enemmän kuin yrityksen. Haluan tarjota mahdollisuuden coachingin hyödyntämiseen myös sellaisissa henkilökohtaisissa tarpeissa, joissa yritys ei voi toimia sponsorina.

%d bloggaajaa tykkää tästä: