CV – Yleiskuva tähän astisesta urastani

  1. Yleiskuva tähän astisesta urastani
  2. Saavutuksiani
  3. Työhistoriani
  4. Valikoituja projekteja
  5. Koulutus, kurssit ja sertifikaatit
  6. Suosittelijoita

Opiskeluaikanani työskentelin opettajana ja kouluttajana monissa eri oppilaitoksissa. Sain laajan kokemuksen monenlaisten ihmisten osaamisen ja ajattelun kehittämisestä.

Yliopistolta valmistuttani menin yrityksiin testaus- ja ohjelmointitehtäviin. Ei kuitenkaan mennyt kauan, kun osoittautui, että sovellun paremmin manageritehtäviin. Vietin Eficodella kuusi vuotta kehittäen aktiivisesti yritystä monessa eri manageritehtävässä.

Minusta tuli Eficoden agile-evankelista, laatuvastaava ja ihmiskeskeisen kulttuurin keskeinen kehittäjä. Monet ihmiset tulivat minun luokseni kun heillä oli jokin ongelma. Minulla oli myös keskeinen rooli firman suurten asiakkuuksien kasvattamisessa.

Eficoden jälkeen toimin Affectolla (nyk. CGI) kaksi vuotta liiketoimintakonsultin nimikkeellä. Tein töitä tiimissä, joka vastasi Suomen suosituimman verkkosivuston teknisestä kehityksestä ja ylläpidosta. Jatkoin tällä tavalla manageriosaamiseni ja agile- ja laatuasiantuntemukseni hyödyntämistä ja kehittämistä. Tänä aikana opin paljon laajojen ja kompleksisten liiketoimintaratkaisujen kanssa työskentelemisestä.

Vuodesta 2016 lähtien olen auttanut Suomen suurinta verkossa toimivaa vähittäiskauppaa, Verkkokauppa.comia, organisaation kehittämisessä ja sisäisten ongelmien ratkomisessa. Olen hyödyntänyt kaikkea edellisissä työtehtävissäni oppimaani ja kehittänyt coachin taitojani ammattilaistasolle.

Työskentelyni yritysmaailmassa on osoittanut, että minulla on vahvaa analyyttista ajattelu- ja johtamiskykyä, joita oma-aloitteisesti hyödynnän organisaation erilaisten tilanteiden ymmärtämiseksi ja ratkaisemiseksi. Vuosien myötä saan aina vain enemmän palautetta siitä, että saan ihmiset ajattelemaan ja näkemään asioita eri näkökulmista ja että mukanaoloni edesauttaa suurten muutosten aikaansaamista. Selvästi myös minuun suhtaudutaan organisaatioissa kasvattavana ja terapeuttisena hahmona, jonka luokse tullaan hankalissa tilanteissa.

Eficodella, Affectolla ja Verkkokauppa.comilla työskennellessäni olen ollut tekemisissä monenlaisten asioiden kanssa. Kuvaan niitä tarkemmin osiossa Työhistoriani.

%d bloggaajaa tykkää tästä: